ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Ι.: "Οσο οι κοινωνίες και οι φορείς αγωνίζονται για τον τόπο τους, τόσο και θα πετυχαίνουν μικρές ή και μεγαλύτερες νίκες!! "(ακούστε)


Μεγάλη επιτυχία της "Επιτροπής Αγώνα Επιβίωσης κι Αναγέννησης της καμένης βόρειας Εύβοιας"!


Μετά από τις δύο μοναδικές προσφυγές που κατατέθηκαν από την Επιτροπή (ο Δήμος για μιά ακόμη φορά ΑΠΩΝ!) κατά δύο Αδειών Παραγωγής Ανεμογεννητριών η ΡΑΕ απέριψε τις σχετικές αιτήσεις!

Δείτε την ανακοίνωση της Επιτροπής....

"Όπως πληροφορήθηκαμε η ΡΑΕ προχώρησε σε απόρριψη των Αδειών Παραγωγής 565 & 567/2021 για τις θέσεις Τελέθριο κ Μακρολούκα που προσβάλλαμε με τις σχετικές προσφυγές μας. 
Οι Αποφάσεις Ανάκλησης εκδόθηκαν μετά την υποβολή των Αιτήσεών μας, ενώ δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αρκετά μετά την έκδοσή τους (περί τα τέλη Δεκεμβρίου).
Επομένως, είναι μία σημαντική εξέλιξη, η οποία φυσικά ενισχύει την πεποίθησή μας ότι όσο οι κοινωνίες και οι φορείς αγωνίζονται για τον τόπο τους, τόσο και θα πετυχαίνουν μικρές ή/και μεγαλύτερες νίκες.
Συγχαρητήρια σε όλους για την κοινή προσπάθεια!
"

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριοσ η γραμματέας της Επιτροπής Ιωάννα Κωσταντινίδη...

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους που αγωνίστηκαν και άνοιξε ο δρόμος για συνέχιση της προσπάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους που αγωνίστηκαν και άνοιξε ο δρόμος για συνέχιση της προσπάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά μπράβο σε όσους το παλεύουν ακόμα. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή