Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Η υπηρεσία του ..."Θεόσταλτου" κοροιδεύει τους πυρόπληκτους επαγγελματίες!!


Πηγαινοφέρνει τις αιτήσεις μεταξύ Κρατικής Αρωγής και Δνση Ανάπτυξης για να "παίξει καθυστερήσεις"!!


Ανάστατοι είναι οι πυρόπληκτοι επαγγελματίες της Εύβοιας από την καθυστέρηση καταβολής των αποζημιώσεων και πάσης αλλης φύσεως διευκολύνσεων που βλέπουν το θέμα της επανεκίνησης των επιχειρήσεων τους να γίνεται ακόμη δυσκολότερο!

Β λέπουν τον Τριαντόπουλο να πραγματοποιεί στα ...κρυφά επικοινωνιακού χαρακτήρα επισκέψεις στην Εύβοια και να μοιράζει ...ψίχουλα, όμως τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυρόπληκτοι μένουν άλυτα.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Επιβίωσης κι Αναγέννησης της καμένης βόρειας Εύβοιας στην οποία αναφέρεται οτι: "Ενημερώθηκαμε από πολλούς επαγγελματίες ότι ακόμη σχεδόν 6 μήνες μετά τη καταστροφική πυρκαγιά δεν έχουν πάρει ακόμη αποζημίωση. Τους έχουν ακόμη στο περίμενε... Οι άνθρωποι έχουν μείνει άνεργοι, οι υποχρεώσεις τρέχουν κ οι αποζημιώσεις ανύπαρκτες κ ούτε ξέρουν πότε θα τις πάρουν. Εμείς σαν επιτροπή θα στείλουμε επιστολή προς το υπουργείο ώστε να πιέσουμε για τις αποζημιώσεις κ για πάγωμα των υποχρεώσεων τους. "

Ανακοίνωση και από τους ΑγροΚτηνοτρόφους

«Πριν δυο εβδομάδες το κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλείς τους Τριαντόπουλο, Αμυρά και Κεδίκογλου παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κελαϊδίτη, διαβεβαίωναν τους κτηνοτρόφους της περιοχής πως έγινε ο διαγωνισμός – διεθνής και μέσα σε λίγες μέρες θα αρχίσει η προμήθεια ζωοτροφών.
Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, πριν δυο μέρες μάθαμε ότι όχι μόνο δεν υπήρχε διεθνής διαγωνισμός, αντιθέτως έγινε κλειστός διαγωνισμός με πρόσκληση από την περιφέρεια μόνο σε έναν επιχειρηματία ο οποίος δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και ο διαγωνισμός κρίθηκε άγονος, οπότε ξανά μανά από την αρχή με τις καθυστερήσεις που αυτό συνεπάγεται.
Είναι πλέον σοβαρά εκτεθειμένοι στα μάτια των κτηνοτρόφων τις περιοχής, τα κοπάδια όσα έχουν μείνει επειδή οι κτηνοτρόφοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος των ζωοτροφών, ψοφάνε από την πείνα στην κυριολεξία.
Τους καλούμε εδώ και τώρα να αφήσουν τα ψέματα και την κοροϊδία περί διεθνή διαγωνισμού και να προχωρήσουν άμεσα ή σε ανοιχτό διαγωνισμό με μείωση του χρόνου ένστασης ώστε να τελειώνει γρήγορα και να πάρουν οι κτηνοτρόφοι ζωοτροφές ή να προχωρήσουν σε απευθείας πληρωμή με επιταγές voucher οι οποίες θα στοχεύουν μόνο σε αγορά ζωοτροφών από τους κτηνοτρόφους.
Να είστε σίγουροι ότι οι αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι της περιοχής μην αντέχοντας άλλο την κοροϊδία και τα ψέματα θα δώσουμε ηχηρό Αγωνιστικό παρόν στις κινητοποιήσεις που θα αρχίσουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη διεκδικώντας συνολικά λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που οδεύουν να μας διώξουν.
Καλούμε όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους να πάρουν μαζικά μέρος στις πολύμορφες κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή μας το επόμενο διάστημα.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για να μείνουμε στον τόπο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου