ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Εξαγριωμένοι οι κτηνοτρόφοι στη Β. Εύβοια μετα την κοροιδία από την Περιφέρεια!! Δ. Αναγνωστάκης: "Εκτός από ανίκανοι είναι και ψεύτες"! (ακούστε)


Η Περιφέρεια έλεγε ψέμματα εδώ και 5 μήνες για "διεθνή διαγωνισμό" για τις ζωοτροφές που τελικά κατέληξε με προσκλήσεις και βγήκε άγονη(!!) η μοναδική προσφορά!!


Προφανώς τα περί διεθνούς διαγωνισμού αποτελούσαν ..."παραμύθι" από την Περιφέρεια που έπαιζε ..καθυστερήσεις προφανώς λόγω έλλειψης κονδυλίων!

Και οταν αποφάσισαν να προχωρήσουν στον διαγωνισμό κάτω από τις πιέσεις των κτηνοτρόφων, προχώρησαν με διαδικασία προσκλήσεων στην οποία εμφανίζονται να ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ 27 ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ να δώσουν προσφορά και ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ(!!) Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ και ο διαγωνισμός βγήκε άγονος!!

Ακούστε τα οσα αποκαλύπτικά είπαν στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο εκπρόσωπος των κτηνοτρόφων Στάθης Λιαγκάκης και ο Περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Αναγνωστάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου