ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

"Σάλπαρε" για τις θάλασσες του ουρανού ο καπετάνιος... Καλό ταξίδι!


Απεβίωσε, σε ηλικία 71 ετών, μετά την μάχη που έδωσε με το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη ο Αθανάσιος Τσέργας!


Ο "Καπετάνιος" οπως του άρεσε να τον αποκαλούμε Ναύαρχος ε.α. και πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Ευβοιας (ΟΛΝΕ) νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών εδώ και ενάμισυ μήνα περίπου μετά από το ξαφνικό εγκεφαλικό που υπέστη χωρίς να πάσχει από προηγούμενο νόσημα! 

Ο άνθρωπος που έδωσε άλλη διάσταση στον ΟΛΝΕ από την ίδρυση του μέχρι και την αποχώρηση του από την θέση του Προέδρου με τον χαρακτήρα του και την ποιότητα στην Διοίκηση αλλά και το όραμα που είχε, στεναχωρήθηκε αφόρητα (ισως και επικύνδινα για την υγεία του) όταν "...δικοί του άνθρωποι τον ...άδειασαν και δεν τον επανέφεραν στη θέση αυτή παρά τις υποσχέσεις που είχε λάβει για τον μετασχηματισμό του Οργανισμού σε Περιφερειακό με την συνένωση ολων των Λιμενικών Ταμείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας", γεγονός που δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει!

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου στη Χαλκίδα.

Θερμα συλληπητήρια στην οικογένεια από όλους εμάς.

Καλές και ηρεμες ..θάλασσες Καπετάνιε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου