ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Η Χαραυγή βιώνει την απόλυτη εγκατάλειψη από τον Δήμο και το κράτος!! (ακούστε & δείτε)


Στον εισαγγελέα έφτασαν οι κάτοικοι της Χαραυγής, βιώνοντας σχεδόν δύο χρόνια την προκλητική αδιαφορία των τοπικών αρχών στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την επέκταση των αυθαιρέτων των Ρομά στην περιοχή.


Οι κούφιες υποσχέσεις που έχουν λάβει τους έχουν φέρει σε απελπισία, με αποτέλεσμα να καταθέσουν σχετική καταγγελία στον εισαγγελέα.

Η κ.Μαίρη κάτοικος της Χαραυγής, μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, τονίζοντας πως ο οικισμός έχει αφεθεί στην τύχη του και αισθάνονται ξεχασμένοι από Δήμο και λοιπές υπηρεσίες.

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια, υπάρχει μια προκλητική επέκταση των Ρομά με αυθαίρετα και κανείς δεν τους αγγίζει. Μόνο υποσχέσεις έχουμε λάβει ως σήμερα, αλλά κανείς δεν παρεμβαίνει.

Επιπλέον, η Χαραυγή βιώνει απόλυτη εγκατάλειψη. Δεν υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας, η κατάσταση είναι δραματική»

Ακούστε τι λέει .....


Δείτε την αναφορά στον Εισαγγελέα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου