ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Μια "ΓΕΦΥΡΑ" αγάπης και βοήθειας ...εχτισε η Σοφία Χονδρογιάννη στη Χαλκίδα! (ακούστε)


Οι Εθελοντές Χαλκίδας ΓΕΑ "Γέφυρα Εκτάκτων Αναγκών" είναι το αποκούμπι κάθε αδύναμου και ταλαιπωρημένου που εχει άμεσες ανάγκες επιβίωσης, βοήθειας μέχρι και ...παρέας!

Η Αντιδήμαρχος Χαλκίδας Σοφία Χονδρογιάννη έχει οργανώσει μια ομάδα εθελοντών που ανα πάσα στιγμή ειναι δίπλα στους συμπολίτες τους που εχουν ανάγκες κάθε είδους και φροντίζουν μέσα από την σημαντική βοήθεια χορηγών να τις καλύπτουν.

Δείτε εδώ την σελίδα της ομάδας στην οποία μπορείτε να γραφτείτε μέλος και με την σειρά σας και εσεις να προσφέρετε αφού πιθανόν να σας περισεύει κάτι από αυτά που χρειάζονται οι συμπολίτες μας.

Η Σοφία μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο και εξηγεί τι ακριβώς κάνουν οι Εθελοντές ΓΕΑ.

Ακούστε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου