ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ Β: "Θέλουν να δώσουν τα σκουπίδια σε ιδιώτες με ..πρόσχημα το ..αδιέξοδο"!! - "Θα ξαναείμαι υποψήφιος" (ακούστε)


"Αυτό επιδιώκουν ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ - ΒΑΚΑ και ΣΠΑΝΟΣ πιστοί στις κυβερνητικές εντολές και αποφάσεις που λένε ...ολα στους ιδιώτες" υποστηρίζει ο πρώην Αντιπρόεδρος του Φορέα.


Σε μιά αποκαλυπτική συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο ο Καθαροσπόρης υποστηρίζει ότι "υπάρχει σκοπιμότητα για την δημιουργία αδιεξόδου στη διαχείριση των αποριμμάτων της Χαλκίδας, και ως σανίδα σωτηρίας θα παρουσιάσουν την λύση ΣΔΙΤ, δηλαδή σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα που θα απογειώσει την επιβάρυνση για τους πολίτες"!

Ηδη η LAFARGE ετοιμάζει πυρετωδώς το εγκαταλελειμένο λατομείο πάνω από το τσιμεντάδικο και ηδη συλλέγει απορίμματα με την συνεργασία του Δήμου Χαλκιδέων!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου