ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ. : "Να γνωρίζει ο Σπανός οτι θα κληθεί να δώσει ..λόγο για οσα εχει κάνει στα έργα"! (ακούστε)


Ανεβάζει την ..θερμοκρασία ο Κώστας Μαρκόπουλος με τις αναφορές του για την διαχείριση των εργων από τον Σπανό και το περιβάλλον του!!


Με αφορμή τις καταγγελίες στην Οικονομική Επιτροπή και τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν από την Περιφερειακή Αρχή και τους διοικητικούς υπαλλήλους, ο Μαρκόπουλος προχώρησε ενα βήμα πιό πέρα ανακοινόνωντας στην ουσία "εξονυχιστικό έλεγχο στις συμβάσεις των εργων και τον τρόπο που η Περιφέρεια τα διαχειρίστηκε"!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ακόμη είπε ότι "σύντομα θα προχωρήσει στην ανακοίνωση νέων ονομάτων και από την Εύβοια", ενώ εθεσε προ των πολιτικών ευθυνών το ΠΑΣΟΚ για τα στελέχη του που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Σπανού!

Σχολιάζοντας τα οσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για απόσυρση της υποψηφιότητας Σπανού από την Νέα Δημοκρατία ειπε ότι "είναι πιθανόν αφού εχει πέσει στην δυσμένεια του Μεγάρου Μαξίμου"!

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου