Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Τα «όχι» και η μάχη για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τις περυσινές καταστροφικές φωτιές στην Βόρεια Εύβοια, με τη Νέα Δημοκρατία να αναζητά υποψήφιο Περιφερειάρχη, ως επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας – μετά και από δημοσκοπικά ευρήματα – πολύ δύσκολα θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Φάνης Σπανός, αν και η Νέα Δημοκρατία έχει λάβει πολλές αρνήσεις από στελέχη που προσέγγισε για να είναι υποψήφιοι για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

«Όχι» στην υποψηφιότητά τους έχουν πει η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, ο Δήμαρχος Λαμίας, Θύμιος Καραΐσκος, ο Βουλευτής Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας και αν είμαστε σωστά πληροφορημένοι αρνήθηκε και η κάτοικος Μαξίμου, Αριστοτελία Πελώνη.

Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει την προεκλογική του πορεία ο προερχόμενος από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος έχει εξαγγείλει την υποψηφιότητά του και ήδη στελεχώνει το συνδυασμό του με «βαριά» ονόματα από την Φθιώτιδα και την πατρίδα του, την Εύβοια.

Σε ότι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, αναζητούν τον υποψήφιό τους, καθώς ο Απόστολος Γκλέτσος θέλει να αλλάξει πολιτική ρώτα κοιτώντας προς την Βουλή, αλλά και την Ευρωβουλή.

Σε αναζήτηση υποψηφίου είναι και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με την Κατερίνα Μπατζελή να της κάνουν …απόσπαση στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας ως υποψήφια Βουλευτής.


politicalbank.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου