ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ Τ. "Θα δούμε τα σκουπίδια στους δρόμους αν δεν ...σοβαρευτεί η Δήμαρχος"! (ακούστε)


Τον κίνδυνο να δούμε την Χαλκίδα ...πνιγμένη στο σκουπίδι επισημαίνει ο Καλαθέρης αν η Δημοτική Αρχή και η Δήμαρχος δεν αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το επερχόμενο κλείσιμο του ΧΥΤΑ τέλος Αυγούστου!!


Στις 2 Ιουνίου ο ΦΟΔΣΑ κάνει Γενική Συνέλευση με μόνο θέμα την επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των αποριμμάτων του ΧΥΤΑ Χαλκίδας που εδώ και δύο χρόνια η Δήμαρχος με την αλλοπρόσαλη τακτική της, όπως επισημαίνουν και οι συνάδελφοί της, εχει φέρει προ αδιεξόδου!

Σε λίγες μέρες πρέπει να ξεκαθαρίσει "τι ακριβώς θέλει να γίνει" και να το κοινοποιήσει εγγράφως στον Φορέα. Ομως η απόφαση του "τι θα γίνει" θα πρέπει να είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και οχι προσωπική της απόφαση οπως έκανε μέχρι σήμερα!

Ο Τ. Καλαθέρης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για τις συνέπειες της διαχείρισης του θέματος αποκλειστικά από την Δήμαρχο που φέρει και την ευθύνη για τις συνέπειες και τα αποτελέσματα.

Ακούστε τι είπε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου