ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΒΑΣ. "Μπορούμε να δώσουμε νερό στο Πανόραμα αμέσως από τις γεωτρήσεις μας, εάν θέλει ο Δήμος!" (ακουστε)


Μπροστά στις αναίτιες καθυστερήσεις της Δημάρχου και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από την ΔΕΥΑΧ, μιά νέα πρόταση ήλθε για την άμεση υδρευση του Πανοράματος.

Ο Αγροτικός-Δασικός Συνεταιρισμός των Φύλλων έχει ηδη παραχωρήσει γεωτρήσεις του στο Δήμο Χαλκιδέων και μία από αυτές είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον ιοκισμό Πανόραμα οπου υπάρχει το πρόβλημα!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Βασίλης Βούλγαρης που εξήγησε τι και πως μπορεί να γίνει άμεσα για να λυθεί το πρόβλημα!

Ακούστε τι λέει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου