ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Τροχαία ατυχήματα σε Λεωφόρο Χαινά και Βασιλικό ευτυχώς μόνο με τραυματίες!! (δείτε εικόνες και βιντεο)


Απροσεξία και κακό οδόστρωμα οι αιτίες για τα δύο τροχαία σήμερα σε Χαλκίδα και Βασιλικό!

Στη λεωφόρο Χαινά μία γυναίκα προσπάθησε να περάσει τον δρόμο για να πάει προς την τράπεζα  ALPHA  και παρασύρθηκε από μηχανή με δύο επιβαίνοντες που πραγματοποιούσε προσπέραση παραβιάζοντας την διπλή γραμμή που υπάρχει εκεί!
Η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενω οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής την γλύτωσαν με ελαφριά τραύματα.
Προς στιγμή  προκλήθηκε ένταση μεταξύ του συζύγου της γυναίκας  και του οδηγού της μηχανής όμως παρενέβησαν οι αστυνομικοί και έληξε το επεισόδιο.

Δείτε...Τροχαίο στον δρόμο από βασιλικό για πισσωνα δίπλα στο ποτάμι στο κομμάτι στον χωματόδρομο 10.30 το πρωί. Ευτυχώς εδώ δεν είχε τραυματίες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου