ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Η ΜΟΝΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Νέα γκάλοπ. Νέα πτώση της Νέας. Πάλιωσε η Νέα Δημοκρατία, αλλά λόγω ονόματος παραμένει νέα. Αφήνουμε στην άκρη το κρυόπλαστο αστείο και μπαίνουμε χοντρά στα σοβαρά, στα ουσίας θέματα.

Αντιπολίτευση ο Τσίπρας και δεν παίρνει επάνω του παρ’ ό,τι χάνει μια και δυο μονάδες η κυβέρνηση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ναι μεν κρατάει σταθερά το πόστο της αντιπολίτευσης ο Σύριζα, δηλαδή δεν χάνει τη θέση του ως δεύτερο κόμμα, αλλά δεν έχει τύχη να ξανακυβερνήσει.

Πέφτει η ΝΔ και δεν ανεβαίνει ο Σύριζα. Αν όχι στις απώλειες του Μητσοτάκη, πότε; Θα κερδίζει έδαφος ο Τσίπρας όταν επανακάμπτει ο Μητσοτάκης;

Κι όμως! Υπάρχει περίπτωση να ξαναβρεθεί στην κυβέρνηση, όχι βέβαια ως πρωθυπουργός, ο Τσίπρας. Αν – κι όποτε συμβεί – το πλάνο των ξένων να γίνει μια κυβέρνηση συνεργασίας, ώστε να ''λυθεί'' το τουρκικό. Να υπογραφεί μι άλλη Συμφωνία τύπου Πρεσπών με τον Ερντογάν και να ξεκινήσει η ''συνεκμετάλλευση'' στο Αιγαίο.

Ένα τέτοιο προδοτικό σενάριο, που το καλοβλέπουν κάποιοι στην Ελλάδα, θα σταματήσει το μπαράζ απειλών της Τουρκίας, και θα ωφελήσει την Ελλάδα, διότι , λέει, όσα μας περισσεύουν σήμερα, όσα κάνει ταμείο το κράτος, ξοδεύονται σε εξοπλισμούς.

Και, βέβαια, μια τέτοια ιστορία δεν θα την προχωρήσει ποτέ μόνη της η ΝΔ. Μόνο αν έχει συμμετοχή και η αριστερά. Στο φινάλε, ιστορικά ποια άλλη εθνική σημασία έχει η κομματική δράση της αριστεράς στην Ελλάδα; Να κάνει αυτά που δεν έχει άντερα να αποφασίσει η δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου