ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ: "Θα κάνουμε οτι περνάει απο το χέρι μας να ακυρώσουμε τις αποφάσεις του Σερέτη!" Στήριξη και από τους εργαζόμενους... ( ακουστε)


Με την απουσία των τριών κυβερνητικών βουλευτών (!!) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΙΝΕΒ με αφορμή τις συνεχείς αποσπάσεις γιατρών από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας στο Νοσοκομείο της Λαμίας.


Οι γιατροί ομόφωνα αντέδρασαν στα .."εντέλεσθαι" του Σερέτη  και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας σε όλη την Εύβοια και να πραγματοποιήσουν επαφές ενημέρωσης τόσο στην πολιτική ηγεσία του νομού, τους βουλευτές και σε κοινωνικούς φορείς της υγείας.

Ο Πρόεδρος της ΕΙΝΕΒ μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο για τα αποτελέσματα της συνέλευσης....


Στο πλευρό των γιατρών τάχθηκε και το σωματείο των εργαζομένων με την πρόεδρο Ιωάννου Ιωάννα να δηλώνει στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου