Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

ΕΕΕΕΚ Συνάντηση ανευ ουσιας και ...σημασίας με πρωτοβουλία της Δημάρχου!! (ακούστε)


Υπογραφή ακόμα δεν έπεσε από την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για την παραχώρηση του τάγματος πεζοναυτών, ώστε να γίνει η μετεγκατάσταση των ΕΕΕΕΚ. 

Ωστόσο, η Δήμαρχος αισθάνθηκε την ανάγκη να συναντηθεί με το Σύλλογο Γονέων, προκειμένου να τους υποσχεθεί, ότι από δω και πέρα θα έχει συνεχή επικοινωνία μαζί τους και θα τους ενημερώνει με …. Ντοκουμέντα!

Και εύλογα διερωτάται κανείς, «γιατί δύο χρόνια σχεδόν, δεν έλεγε κουβέντα και κράταγε κρυμμένα μυστικά…».

Πάντως δικαιολόγησε την καθυστέρηση της υπογραφής, στο γεγονός πως το Υπουργείο ζήτησε εκ νέου έγγραφα που θα εγγυώνται το χρονικό διάστημα χρήσης του τάγματος για την λειτουργία των ΕΕΕΕΚ.

Η Δήμαρχος έχει ζητήσει την παραχώρηση για 3 συν 2 χρόνια, εκφράζοντας την προσδοκία στους γονείς, κατά τη συνάντησή τους, ότι σε πέντε χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή και ανέγερση κτιρίου για την μόνιμη εγκατάσταση των ΕΕΕΕΚ. Λεπτομέρειες βέβαια δεν έδωσε για το αν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και σε τί στάδιο βρίσκεται το εν λόγω έργο.

Οπότε οι γονείς παραμένουν σε αναμονή για ένα 15νθήμερο ακόμα, χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα γίνει και επίσημα η παραχώρηση, όπως τους μετέφερε η κ.Βάκα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων, Νίκος Αλμπάνης μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, για τη συνάντηση με τη Δήμαρχο.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου