Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Να τα βλέπουν οι δικοί μας ΑΝΙΚΑΝΟΙ!! Παραχώρηση του «Στρατοπέδου Τσαλτάκη» στον Καραίσκο!! Για το ...ΕΕΕΕΚ?


Μαζί με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου επισκεφθήκαμε σήμερα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο προκειμένου να συζητήσουμε για την πορεία παραχώρησης στον Δήμο μας του «Στρατοπέδου Τσαλτάκη» καθώς και για την δημιουργία παραρτήματος Πολεμικού Μουσείου στην πόλη μας!

Ένα χρόνο μετά την πρώτη συνάντησή μας όπου παρουσίασα στον κ. Υπουργό μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπλαση της έκτασης του στρατοπέδου, διαπιστώσαμε ότι με καλή βούληση, συνεργασία και μεθοδικότητα γίνονται περαιτέρω βήματα για την παραχώρηση αυτού του περιβαλλοντικά πολύτιμου πνεύμονα πρασίνου που θα αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινή ζωή των πολιτών του τόπου μας.

Είμαι, δε, διπλά χαρούμενος γιατί ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε και ως προς την πρόταση που είχε υποβάλει η Δημοτική μας Αρχή για τη δημιουργία παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στη Λαμία, και η οποία έχει ήδη γνωμοδοτηθεί θετικά από το ίδιο το Μουσείο. Θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να υποδεχθούμε στον τόπο μας ένα μουσείο κόσμημα για την πόλη μας που θα αναδεικνύει και θα προβάλει κειμήλια της νεότερης και σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας αλλά και του πολιτισμού μας εν γένει.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Υπουργό για τον χρόνο που διέθεσε και για την γόνιμη συνεργασία που έχουμε σε θέματα που αποτελούν πάγιο και διαχρονικό αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον συντοπίτη μας Γιάννη Οικονόμου που είναι πάντοτε δίπλα μας, στα μικρά και στα μεγάλα του τόπου μας, πολύτιμο στήριγμα στην προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου