Σάββατο 7 Μαΐου 2022

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ για την Ελ. Βάκα στο συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ! "Συνεδριάζουμε να λύσουμε το πρόβλημα της Χαλκίδας και η Δήμαρχος ..απουσιάζει!!" (ακούστε)


Η ..."ΑΠΟΥΣΙΑ" της Δημάρχου Χαλκιδέων και η επιστολή που απέστειλε ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ σκληρή κριτική απ'ολους σχεδόν τους Δημάρχους-Μέλη του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ!!


Οι Δήμαρχοι μίλησαν με απαξιωτικά λόγια για την Ελ. Βάκα με αφορμή τα όσα εχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια με ευθύνη της Δημάρχου Χαλκιδέων αλλά και του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ Θ. Καραίσκου που ..."αβαντάρισε" την συμπεριφορά της λόγω ...πολιτικού πολιτισμού και συμπαράστασης.

"Χάσαμε δύο χρόνια για να καταλήξουμε σε αυτό που η υπηρεσία είχε απ'αρχής προτείνει, ενώ προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα της Χαλκίδας με ΑΠΟΥΣΑ την Δήμαρχο" είπαν.

Μέχρι και ο Καραίσκος ..."αγανάκτησε"!!

Η υπόθεση ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ παίρνει δραματικές διαστάσεις για την Χαλκίδα κυρίως αλλά και για τους άλλους Δήμους αφού το αργότερο τέλη Αυγούστου κλείνει ο ΧΥΤΑ Χαλκίδας και προετοιμασία της υποδομής για την μεταφορά τους δεν εχει γίνει ακόμη από τον Δήμο Χαλκιδέων.

Στο προχθεσινό ΔΣ του ΦΟΔΣΑ αποφασίστηκε στις 30 Μαίου να κληθεί Γενική Συνέλευση με μόνη πρόταση την μεταφορά των σκουπιδιών για την Ιστιαία και την Αμφισσα.

Ακούστε τα κυριώτερα από οσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ με επίκεντρο τα σκουπίδια της Χαλκίδας και για τους διαχρονικούς χειρισμούς της Δημάρχου Χαλκιδέων.


eviatoday.news · 4.ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Ν - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου