ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

ΧΩΜΑΤΕΡΗ εχει κάνει ο Κώσταρος το εργοτάξιο της Ν. Αρτάκης!! (βιντεο&φωτο)


Μπορεί ο Αντιδήμαρχος Αρτάκης να δαπανά χρήματα  για την ανακαίνιση του γραφείου του, η Αρτάκη όμως εχει γίνει ενας σκουπιδότοπος αρχής γενόμενης από το εργοτάξιο!!

Η τριτοκοσμική εικόνα που υπάρχει εκεί με κάθε λογής σκουπίδια, στρώματα-βάρκες-αυτοκίνητα και κλαδια επικύνδινα για πρόκληση πυρκαγιάς, αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για τον πρώην Δήμο Νέας Αρτάκης!!

Ο δέ Κώσταρος είναι "κατ' όνομα Αντιδήμαρχος" οπως σχολιάζουν οι ντόπιοι κάτοικοι που βλέπουν την δημοτική αρχή να έχει αφήσει την μεγαλούπολη στην ...μοίρα της και σε αθλία κατάσταση!!

Αρχής γενομένης του ρεπορτάζ από  από το εργοτάξιο, θα επακολουθήσει και συνέχεια....

Δείτε..... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου