ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Ο Σερέτης συνεχίζει "ακάθεκτος" να ...αποψιλώνει τα νοσοκομεία της Εύβοιας, με την ανοχή των πολιτικών παραγόντων της! (δείτε)


"Ασύδοτο" έχει αφήσει ο υπ. Υγείας τον Υπεάρχη που "σε κοινή θέα και χωρίς ...αντιδράσεις" συνεχίζει να .."μαδάει" το πολύπαθο σύστημα υγείας της Εύβοιας!


Αβουλο ...πιόνι ο Δντής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας που δεν αντιδρά, καθώς και ο Ιατρικός Σύλλογος του Νοσοκομείου οσο και οι Βουλευτές-Δήμαρχοι και Περιφερειάρχης που γνωρίζουν οτι "η Υγεία στον νομό νοσεί και παρακολουθούν αδιάφοροι για να μην χαλάσουν τις σχέσεις τους με την κυβέρνηση"!!

Δείτε την προηγούμενη ...επίθεση του Σερέτη και τις αντιδράσεις που ειχε προκαλέσει...

https://www.eviatoday.news/2022/02/blog-post.html

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα δύο εγγραφα του Φ. Σερέτη με τις αποσπάσεις.....


Μετά από 6 ημέρες ο Σερέτης κάνει τις αποσπάσεις ονομαστικές!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου