ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ "Η ...ΑΠΑΤΗ της Περιφέρειας με την οριοθέτηση του Λήλαντα!" Τι λένε Βούλγαρης και Κυτίνος... (ακούστε)


Σοβαρές οι αποκαλύψεις για το "σήριαλ" της οριοθέτησης του Λήλαντα, έντονη η ανησυχία των κατοίκων του Ληλαντίου που ακούνε μόνο υποσχέσεις!!


Μετά τις αποκαλύψεις μας ότι "οι εργολάβοι-ανάδοχοι των έργων έχουν αναλάβει τμηματικά(!!) την επικαιροποίηση της μελέτης οριοθέτησης του Λήλαντα ..."κατόπιν εορτής" αφού τα δύο εργα εχουν δημοπρατηθεί και συμβασιοποιηθεί χωρίς να έχει γίνει επικαιροποίηση (στην ουσία η δημοπράτηση εχει γίνει χωρίς η με λάθος μελέτη!) ο περιφερειακός σύμβουλος Αντ. Βούλγαρης έκανε την δικιά του έρευνα και αποκαλύπτει!

Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο εξήγησε με ντοκουμέντα τι ακριβώς έχει συμβεί! Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά είπε....


Ανησυχούν οι κάτοικοι του Ληλαντίου

Ο Γ. Κυτίνος, ένας από τους λίγους κατοίκους που επιμένει να ζητά από την Περιφέρεια να πραγματοποιηθούν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και αποκαλύπτει "τι ακριβώς συμβαίνει και δεν διαμαρτύρονται πλέον οι κάτοικοι, αλλά και ο κοινοτάρχης του Αγ. Νικολάου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου