Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ Γ: "Το νοσοκομείο της Λαμίας θα ...στεγνώσει τα νοσοκομεία της Χαλκίδας της Λιβαδειάς και της Κύμης"! (ακούστε)


Τους λόγους που προκαλούν την αναστάτωση με τις αποσπάσεις στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παλαμιώτης !


Ο έμπειρος Λαμιώτης δημοσιογράφος που παρακολουθεί από κοντά τα οσα συμβαίνουν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο και εξήγησε τους λόγους που συμβαίνουν όλα αυτά!

Χαρακτηριστικά είπε ότι : "Ξέφτισε και η Παιδιατρική κλινική το Νοσοκομείο της Λαμίας. Έφυγαν και φεύγουν οι Παιδίατροι και μάλιστα από τους 2 Παιδίατρους που είχαν απομείνει ο ένας είναι υπό παραίτηση.

Απίστευτο!!!! Όμως είναι πραγματικό.

Η μία μετά την άλλη οι κλινικές ξεμένουν και οι διοικούντες το γλεντάνε... Μας λένε ότι θα γίνει προκήρυξη για τις θέσεις αλλά δεν μας λένε ότι οι γιατροί δεν έρχονται στη Λαμία γιατί ξέρουν τι συμβαίνει.
Οι πολιτικοί υπόσχονται κτίρια, εργαλεία και ότι άλλο, εκτός από γιατρούς. Εδώ παραμένουν θεατές.. Να υπενθυμίσω το αυτονόητο. Η διαχείριση προσωπικού είναι ολόκληρη επιστήμη. Πολύ δε περισσότερο η διαχείριση ιατρονοσηλευτικού δυναμικού. Δεν χόρτασαν πειράματα; Δεν βαρέθηκαν την επανάληψη;
Προς το παρόν το νοσοκομείο της Λαμίας θα στεγνώσει τα νοσοκομεία της Χαλκίδας της Λιβαδειάς και της Κύμης μεταφέροντας από κει Παιδιάτρους για να καλύψει κάποιες από τις εφημερίες στη Λαμία και ο Θεός να βάλει το χέρι του..."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου