Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΔΑΣΚΟΣ ΓΡ "Δεν υπάρχει θέμα υποβάθμισης του σχολείου Ωρεών"! Τι λέει η Πρόεδρος των γονέων Αλ. Ραπτοπούλου... (ακούστε)


"Παρεξήγηση" έγινε σχετικά με το θέμα του σχολείου των Ωρεών και δεν πρόκειται να υπάρξει καμμία αλλαγή με οτι ισχύει σήμερα" υποστήριξε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Ο Γρ. Δάσκος μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο και εξήγησε "πως είναι η διαδικασία σχεδιασμού του Υπουργείου, τι ισχύει και ποιές παρεμβάσεις μπορεί να γίνουν"!

Διευκρίνησε δε οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ...υποβαθμιστεί το σχολείο για την επόμενη χρονιά καθώς και κατέθεσε την πρόταση του για την ενίσχυση των σχολικών μονάδων της Εύβοιας.

Ακούστε τι είπε....


Στα κάγκελα οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών, μετά την πρόθεση της Υπουργού Παιδείας, να υποβαθμίσει το σχολείο, το οποίο μόλις πριν ένα μήνα, βραβεύθηκε από το από το Διεθνές δίκτυο «Οικολογικά Σχολεία», και αναρτήθηκε στον προαύλιο χώρο του, η Πράσινη Σημαία.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Αλεξία Ραπτοπούλου μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, καταγγέλλοντας την στάση του Υπουργείου και δήλωσε πως ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

«Η πολιτεία μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού μιλάει για στήριξη και ανασυγκρότηση, το μόνο που κάνει όμως είναι μια σειρά ενεργειών που υποβαθμίζουν περεταίρω την περιοχή, ανάμεσα τους και η υποβάθμιση πολλών δημοτικών σχολείων του νομού», αναφέρει επιστολή - καταγγελία του Συλλόγου.

«Πέρσι μας άφησαν να καούμε, φέτος θέλουν να υποβαθμίσουν τα σχολεία μας ένα εκ των οποίων είναι βραβευμένο», επισημαίνουν χαρακτηριστικά. 

Ακούστε την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου