ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ ΣΤ: "Να μην πατήσουν εδω πάνω αν δεν φέρουν τις ζωοτροφές"!! Ακυρος και πάλι ο διαγωνισμός της Περιφέρειας!! (ακούστε)


Την στιγμή που οι .."χορηγοί" βρίσκουν ότι ωρα θέλουν ζωοτροφές, η Περιφέρεια για 3η φορά ακυρώνει το διαγωνισμό την στιγμή που οι πυρόπληκτοι κτηνοτρόφοι χάνουν τα κοπάδια τους από την ασιτία!


Δεν εχει προηγούμενο τα οσα συμβαίνουν με τον διαγωνισμό για τις ζωοτροφές γεγονός που εχει εξαγριώσει τους κτηνοτρόφους της πυρόπληκτης Β. Εύβοιας και τον εκπρόσωπο τους Στ. Λιαγκάκη να λέει "να μην ξαναπατήσουν εδώ αν δεν λύσουν το ζωτικής σημασίας πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε!!

Να σημειωθεί οτι "το κράτος εχει απαγορεύσει την βόσκηση στις καμμένες περιοχές".

Κριτική μετά την νέα εξέλιξη ασκησαν οι Αναγνωστάκης και Μπατζελή, ενώ ο Στ. Λιαγκάκης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

Ακούστε τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου