Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕ 4ΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με ομόφωνη απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Μαΐου 2015 κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών που μας οφείλονται. Από Δευτέρα 1η Ιουνίου 2015 και μέχρι και το Σάββατο 6η Ιουνίου θα γίνονται 4ωρες στάσεις εργασίας σε όλα τα τμήματα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις στάσεις εργασίας ως απάντηση στην απληρωσιά.
Με επίσης ομόφωνες αποφάσεις:

·        Προκηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με ανοιχτή ημερομηνία μέσα στον Ιούνιο για την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία μας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος – Τροφίμων & Ποτών, στο Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων και την υπογραφή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που έχουμε καταθέσει και η οποία προβλέπει αυξήσεις 5% + 5% σε 2 δόσεις.

·        Συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο σε όλη την Ελλάδα την Πέμπτη 11 Ιούνη 2015, στη Χαλκίδα στην πλατεία αγοράς στις 19:30. Για να βάλουμε φρένο στα νέα μέτρα που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου