Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΛΙΜΝΗ Ψήφισαν ελλειμματικό προυπολογισμό 1.000.000ευρώ!! Αφαντος ο Καλυβιώτης...

Δέν έχει τελειωμό η κατρακύλα στον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Αννας αφού ..απόντος του Δημάρχου Χρ. Καλυβιώτη (εισηγητή) η Αντιπολίτευση υπερψήφισε τον ελλειμματικό προυπολογισμό!!

Γιά μιά ακόμα φορά ο Δήμαρχος που είναι ο εισηγητής του Προυπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν εμφανίστηκε, προφανώς γιατί ήξερε τα ...μαντάτα του ..ελλείμματος που έφθασε τις 928.000 ευρώ, και μαζί του απουσίαζαν και οι Αντιδήμαρχοι!!


Ο υπεύθυνος δε της αρμόδιας υπηρεσίας έκανε την πρόβλεψη ότι "το έλλειμμα το 2019 θα φτάσει τα 2.400.000 ευρώ αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για ισοσκελισμό η τουλάχιστον μείωση του ελλείματος.

Το "κλού" της υπόθεσης ηταν η παράταξη του Στεργίου που υπερψήφησε(!!) τον προυπολογισμό ενώ θα έπρεπε να τον καταψηφίσει λόγω του τεραστίου ελλείμματος και εκ του γεγονότος οτι ο νόμος ειναι σαφής οτι "ο προυπολογισμός πρέπει να ειναι ισοσκελισμένος η πλεονασματικός".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου