ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Λάσπη και θολούρα στο νερό των Ψαχνών!!

Αυτή είναι η κατάσταση του νερού ύδρευσης στα Ψαχνά τις τελευταίες δυο ημέρες! Θολό με χώμα και λάσπη!
Ο Δήμαρχος Γ.Ψαθάς για άλλη μια φορά σε τηλεφωνική επαφή που είχε με την ιστοσελίδα psaxna.gr είπε:«Γνωρίζουμε το πρόβλημα και κάνουμε ότι μπορούμε για την αποκατάστασή του.Υπάρχει μία «κοκκινίλα» που έχει προκληθεί από τις συνεχείς βροχοπτώσεις και συνεχώς 
καθαρίζουμε τις βάνες από την λάσπη.Δεν χρειάζεται να υπάρχει ανησυχία στους πολίτες το πρόβλημα θα αποκατασταθεί άμεσα«…
Η αλήθεια είναι όμως ότι επί Ψαθά τα προβλήματα στο πόσιμο νερό ειδικά των Ψαχνών έχουν κορυφωθεί καθώς και σύμφωνα με όσα λέγονται μέσα από τον Δήμο δεν έχει μεριμνήσει να προβεί σε απαραίτητες βελτιώσεις του δικτύου ύδρευσης ,αλλά περιορίζεται στην διαχείριση και την επισκευή όπου υπάρχει πρόβλημα!
Επί των ημερών του πάνω από 134 φορές πέρασαν φερτά υλικά στο νερό ύδρευσης σε διάφορες χρονικές περιόδους!!!

Αν στα προβλήματα προστεθεί ότι το νερό υπερ χλωριώνεται και τα όσα παραδέχτηκε ο Δήμαρχος για ανίχνευση εξ ασθενούς χρωμίου τότε όλα αυτά καταδεικνύουν τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στην ύδρευση των Ψαχνών και την ελαφρότητα που αντιμετωπίζει το ζήτημα η Δημοτική αρχή!
Με βάση λοιπόν τα όσα ο Δήμαρχος δηλώνει για 134η φορά για προβλήματα στο νερό του απαντάμε ως πολίτες Δήμαρχε, τρία πουλάκια κάθονταν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου