ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΟΛΝΕ στις 1/2/2019 Απερρίφθησαν οι προσφυγές της ΛΑΡΚΟ Α.Ε.!!

Εχουν κάνει το ..ψέμα επιστήμη!!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΟΛΝΕ Α.Ε την 1/2/2019 είχε ανακοινωθεί ψευδώς οτι "απερρίφθησαν οι προσφυγές της ΛΑΡΚΟ Α.Ε.", κάτι το οποίο οχι μόνο δεν συνέβη αλλά έγινε ακριβώς το αντίθετο!!
Τί λένε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΝΕ;

Δείτε τι έλεγε το δελτίο τύπου του Ανδρέα Παπανδρέου...

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την επιτυχή επιβολή ανταλλάγματος διακινούμενου φορτίου από τις προηγούμενες Διοικήσεις αλλά και την επιτυχή συγκρότηση από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΝΕ  Α.Ε. κ. Ανδρέα Παπανδρέου ισχυρής ομάδας Νομικών που αποτελείτο από τον συμπατριώτη μας καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Γεώργιο Τριανταφύλλου, τον καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Σπυρίδωνα Βλαχόπουλο  και τον δικηγόρο Χαλκίδας κ. Αστέριο Κουρούπη, ο Οργανισμός Λιμένων Εύβοιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κατοχυρώνει το ήδη εισπραχθέν αντάλλαγμα διακινούμενου φορτίου αλλά και τα μελλοντικά που θα προκύψουν, καθότι απερρίφθησαν οι προσφυγές της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. για τυπικούς λόγους από το Εφετείο.

δειτε εδώ  https://eviatoday1.blogspot.com/2019/02/122019.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου