Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

ΟΛΝΕ στις 1/2/2019 Απερρίφθησαν οι προσφυγές της ΛΑΡΚΟ Α.Ε.!!

Εχουν κάνει το ..ψέμα επιστήμη!!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΟΛΝΕ Α.Ε την 1/2/2019 είχε ανακοινωθεί ψευδώς οτι "απερρίφθησαν οι προσφυγές της ΛΑΡΚΟ Α.Ε.", κάτι το οποίο οχι μόνο δεν συνέβη αλλά έγινε ακριβώς το αντίθετο!!
Τί λένε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΝΕ;

Δείτε τι έλεγε το δελτίο τύπου του Ανδρέα Παπανδρέου...

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την επιτυχή επιβολή ανταλλάγματος διακινούμενου φορτίου από τις προηγούμενες Διοικήσεις αλλά και την επιτυχή συγκρότηση από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΝΕ  Α.Ε. κ. Ανδρέα Παπανδρέου ισχυρής ομάδας Νομικών που αποτελείτο από τον συμπατριώτη μας καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Γεώργιο Τριανταφύλλου, τον καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Σπυρίδωνα Βλαχόπουλο  και τον δικηγόρο Χαλκίδας κ. Αστέριο Κουρούπη, ο Οργανισμός Λιμένων Εύβοιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κατοχυρώνει το ήδη εισπραχθέν αντάλλαγμα διακινούμενου φορτίου αλλά και τα μελλοντικά που θα προκύψουν, καθότι απερρίφθησαν οι προσφυγές της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. για τυπικούς λόγους από το Εφετείο.

δειτε εδώ  https://eviatoday1.blogspot.com/2019/02/122019.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου