Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... ΣΚΟΡ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Βλέπεις τον Αλέξη Τσίπρα να μιλάει στη Βουλή. Και τι λέει; Ερώτηση ανόητη! Και είναι ανόητος επίσης όποιος ασχολείται με το περιεχόμενο της ομιλίας του, από το βήμα της Βουλής. Άλλο αξίζει κανείς να σχολιάζει. Το πώς τα λέει, ό,τι λέει.

Εντάξει, το παιδί δεν είναι Ανδρέας Παπανδρέου. Δεν είναι το ατόφιο ταλέντο. Είναι κατασκεύασμα. Μία ζωή, κοντά στα 30 χρόνια μέσα σε νεολαίες και κόμματα, ως ηθοποιός πολιτικός, τα λέει αρκετά καλά. Από δουλειά;
Άστο αυτό! Δεν το ακουμπάμε αυτό, πώς διαχειρίζεται κυβερνητικά, δηλαδή οικονομικά και κοινωνικά, την ευθύνη του ο πρωθυπουργός. Δεν υπάρχει αυτό. Δεν παίζει τέτοιο αγωνία του. Η «επιτυχία» του πρωθυπουργού, άλλωστε, θα καταγραφεί στο ποσοστό που θα του δώσει η κάλπη.
Γι’ αυτό… αγωνίζεται ο Τσίπρας. Τι ψάρια θα πιάσει στις προσεχείς εκλογές. Και για να πετύχει καλό σκορ, το καλύτερο δυνατό, τα δίνει όλα στο μπλα- μπλα. Και στις παροχές. Και σε «λαϊκά» μέτρα του επιτρέπουν οι δανειστές.
Ο Τσίπρας, λοιπόν, δεν πάσχει για να παράξει έργο, να αφήσει πίσω του έργο. Να βάλει κάποια πράγματα στο δρόμο τους και μεσοπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα να ωφελήσουν τον τόπο. Τι είναι αυτά! Αυτά είναι κινέζικα. Αυτά δεν τα καταλαβαίνει ο λαός, γι’ αυτό δεν τα εκτιμά. Ό,τι, λοιπόν, καταφέρει ο αγραβάτωτος θα είναι με την πάρλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου