Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου: Καθυστερήσεις στην καταβολή της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης στους πληγέντες του Μαντουδίου.

«Πέντε μήνες έχουν περάσει μετά το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά», που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στην περιοχή Μαντουδίου της Βόρειας Εύβοιας, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018και οι πληγέντες, ακόμα, περιμένουν την υλοποίηση της κυβερνητικής δέσμευσης για άμεση χορήγηση εφάπαξ ενίσχυσης 5.000 ευρώ ανά κατοικία και 8.000 ευρώ ανά επιχείρηση». Αυτό υπογραμμίζειο Σίμος Κεδίκογλου με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, ζητώντας να δοθούν απαντήσεις, γιατί μέχρι σήμερα οι δικαιούχοι (φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις) δεν έχουν λάβει το εφάπαξ οικονομικό επίδομα, καθώς και ποιό είναι το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής του.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει:

«Παρότι προβλέφθηκε η χορήγηση του επιδόματος ως εφάπαξ ενίσχυσης και ενώ ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταγραφής των ζημιών, εντούτοις δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια και εξέλιξη όσον αφορά στην καταβολή των ποσών στους δικαιούχους, οι οποίοι είδαν τις περιουσίες τους και τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής να χάνονται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Επαγγελματίες και νοικοκυριά αναμένουν εναγωνίως εδώ και μήνες την «άμεση καταβολή» της ενίσχυσης για να σταθούν ξανά στα πόδια τους, καθώς σήμεραβρίσκονται σε απόγνωση, εξαιτίας και της γενικότερης οικονομικής ασφυξίας και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις βασικές ανάγκες επιβίωσης των οικογενειών τους. Η δυσχερής αυτή οικονομική κατάσταση, δυστυχώς, επιδεινώθηκε δραματικά μετά και τις σοβαρέςκαι εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες, καταστήματα και σπίτια που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου