Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κωνσταντίνος Μπεζιάνης υποψήφιος με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Μπεζιάνης είναι Μαθηματικός, παντρεμένος με τη Μαρία Γιαννάκη και έχουν δύο παιδιά. 
Έχει ασχοληθεί για χρόνια με τον κλασικό αθλητισμό και ήταν και επί χρόνια παίκτης στην Προποντίδα. Από το 1988 είναι συνιδιοκτήτης κεντρικού φροντιστηρίου ενώ υπήρξε και αντιπρόεδρος (1990-1992) στο σύλλογο φροντιστών Εύβοιας. Ο Κωνσταντίνος Μπεζιάνης έχει πλούσια πολιτική δράση στο χώρο της αριστεράς.
“Ασχολούμαι χρόνια με τον αθλητισμό και την εκπαίδευση στην Χαλκίδα. Γνωρίζω, όχι μόνο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι μας, αλλά αφουγκράζομαι καθημερινά τις ανησυχίες τους. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μου, φέρνω προτάσεις για τους τομείς της παιδείας και του αθλητισμού στην πόλη μας. Συμπορεύομαι με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη και το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, πιστεύοντας πως μόνο μέσω του διαλόγου πέρα από τα κομματικά στεγανά η ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση μπορεί να προσφέρει στους πολίτες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου