Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κωνσταντίνος Μπεζιάνης υποψήφιος με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Μπεζιάνης είναι Μαθηματικός, παντρεμένος με τη Μαρία Γιαννάκη και έχουν δύο παιδιά. 
Έχει ασχοληθεί για χρόνια με τον κλασικό αθλητισμό και ήταν και επί χρόνια παίκτης στην Προποντίδα. Από το 1988 είναι συνιδιοκτήτης κεντρικού φροντιστηρίου ενώ υπήρξε και αντιπρόεδρος (1990-1992) στο σύλλογο φροντιστών Εύβοιας. Ο Κωνσταντίνος Μπεζιάνης έχει πλούσια πολιτική δράση στο χώρο της αριστεράς.
“Ασχολούμαι χρόνια με τον αθλητισμό και την εκπαίδευση στην Χαλκίδα. Γνωρίζω, όχι μόνο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι μας, αλλά αφουγκράζομαι καθημερινά τις ανησυχίες τους. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μου, φέρνω προτάσεις για τους τομείς της παιδείας και του αθλητισμού στην πόλη μας. Συμπορεύομαι με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη και το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, πιστεύοντας πως μόνο μέσω του διαλόγου πέρα από τα κομματικά στεγανά η ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση μπορεί να προσφέρει στους πολίτες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου