Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Β. ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ Διεκδικούμε με σκληρή δουλειά όλα εκείνα που μας αξίζουν.


Σε καθημερινή βάση  η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανακοινώνει 2 ονόματα συμπολιτών μας που τιμούν με  τη συμμετοχή τους το ανεξάρτητο κίνημα μας. Μένοντας σταθεροί συνεχίζουμε καθημερινά να ανακοινώνουμε συμπολίτες μας απ όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων.

Είμαστε χαρούμενοι γιατί το αυτοδιοικητικό κίνημα μας τιμούν με την παρουσία τους νέοι άνθρωποι  απ όλους  τους πολιτικούς χώρους χωρίς στεγανά με μοναδικό κίνητρο τον εξωραϊσμό του Δήμου μας και την βελτίωση της καθημερινότητας μας. Επιστήμονες, ιδιωτικοί  υπάλληλοι, ελεύθεροι  επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι και φοιτητές συμπορεύονται μαζί μας ενισχύοντας την προσπάθεια μας.

Κατά την εβδομάδα  11 Φεβρουαρίου  -  17  Φεβρουαρίου ανακοινώθηκαν  τα εξής μέλη μας:

·         Αλαμπάνου Κατερίνα (Λογίστρια – Ιδιωτική Υπάλληλος)
·         Ευαγγελινός Γιώργος (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
·         Κάλφας Κώστας ( Ελεύθερος Επαγγελματίας, Χωματουργός)
·         Καραγιάννη Δούδαλη Μαρία (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
·         Κωστούλα Χρυσάνθη ( Πολιτικός Επιστήμονας, Ιδιωτικός Υπάλληλος)
·         Μέριανος Δαυίδ ( Εξωτερικός Φρουρός, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Ποδηλασία)
·         Μωραΐτη Αργυρούλα (Οικονομολόγος, Τραπεζικός Υπάλληλος)
·         Παναγιωτάκος Παναγιώτης (Γιατρός)
·         Πολίτης Αντώνης (Φοιτητής)
·         Φώκος Παρασκευάς (Τεχνολόγος  -  Γεωπόνος  Ζωικής Παραγωγής)

2.    Παρουσία σε εκδηλώσεις
Τόσο ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ όσο και τα μέλη της ομάδας ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ παρέστησαν σε σειρά εκδηλώσεων . Χρέος όλων μας είναι να στεκόμαστε στο πλευρό των συλλόγων, συνδέσμων και σωματείων του Δήμου μας και να συνδράμουμε την πλούσια δράση τους. Η αρωγή, βέβαια, δεν εκδηλώνεται μόνο με την παρουσία αλλά με ουσιαστικές πράξεις. Στα πλαίσια αυτά  τα μέλη και ο επικεφαλής του κινήματος πραγματοποιούν καθημερινά επαφές, με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων αναδιαμορφώνοντας το Σχέδιο Δράσης του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. 
Στόχος μας να ενισχύσουμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και να σταθούμε στο πλευρό εκείνων που καθημερινά προάγουν τις αξίες τους.

3.    Θεματικές Εβδομάδες
Από αυτή την εβδομάδα, η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ εγκαινιάζει μία νέα ενότητα και προωθεί μέσα από τα social media και τα ΜΜΕ τις θέσεις της για καίρια ζητήματα που απασχολούν το σύνολο της κοινωνίας μας. Πιστεύοντας, πως στην αυτοδιοίκηση δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών για κεντρικά ζητήματα, το κίνημα αφιερώνει την πρώτη θεματική εβδομάδα στο  ύψιστο δημόσιο αγαθό την Υγεία. Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους και εμείς γνωρίζουμε καλά πως  να Προτείνουμε να Διεκδικούμε και να  Προσφέρουμε στους συμπολίτες μας. Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια. Βγαίνουμε μπροστά και διεκδικούμε με σκληρή δουλειά  όλα εκείνα που μας αξίζουν.

ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου