Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Καλούμε την Αντι- Περιφέρεια Ευβοίας να αναλάβει τις ευθύνες της και να λύσει άμεσα το πρόβλημα


Ανακοίνωση-κάλεσμα προς την Αντιπεριφέρεια βγήκε από τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Χαλκίδας για την μεταφορά των μαθητών του Λυκείου Αυλίδας.

Δείτε την ανακοίνωση που προκάλεσε το δημοσίευμα μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι μαθητές  της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας δημόσιας εκπαίδευσης  έχουν  δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς  από το σπίτι  προς το σχολείο και από το σχολείο προς το σπίτι τους. 

Η εφαρμογή της  νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης (υπ αρ  50025/2018) καταστρατηγεί  αυτό το δικαίωμα των παιδιών του Γυμνασίου και  Λυκείου Αυλίδαςτων κοινοτήτων Παντειχίου – Καλοχωρίου και Φάρου Αυλίδας καθώς ταενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να επιβιβάζονται στα σχολικά λεωφορεία που εκτελούν τη διαδρομή αυτή.

Καλούμετην Αντι- Περιφέρεια   Ευβοίας να αναλάβει   τις ευθύνες  της και να λύσει άμεσα το πρόβλημα, καθώς η πεζή μετακίνηση των μαθητών προς και από το σχολείο εγκυμονεί  κίνδυνους  αφού δεν διασφαλίζεται η «ασφαλέστερη ενδεδειγμένη πεζή διαδρομή του τόπου κατοικίας των μαθητών από την είσοδο της σχολικής μονάδας στην οποία φοιτούν» (εγκύκλιο υπ. Εσωτ.  Αρ.Πρωτ.4959/24-01-2019).
       
Τα προβλήματα της μεταφοράς  των μαθητών  -που δεν αφορούν μόνο στο Λυκείου Αυλίδας αλλά και στο Μουσικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Χαλκίδας - θα πρέπει να λύνονται πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και  να μην αναγκαζονται οι γονείς  να αναζητούν τους  αρμόδιους  τηςΠεριφέρειας για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα ή να επιβαρύνονται οικονομικά  για τη μεταφορά του παιδιού τους στο σχολείο.
·      Να αποσυρθεί η νέα ΚΥΑ που καταργεί το δικαίωμα της δωρεάν και χωρίς  όρους και  προϋποθέσεις μεταφοράς των μαθητών από και προς το σχολείο τους.

·       Να δημιουργηθεί άμεσα, ενιαίος και δημόσιος φορέας μεταφοράς των
μαθητών.

  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου