ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Φ. ΣΠΑΝΟΣ: "Στηρίζουμε τους παραγωγούς σε όλα τα επίπεδα και με όλες μας τις δυνάμεις!"

Μιά ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα για το λάδι και την παραγωγή του έγινε στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Ευβοίας.

Αναλύθηκαν τόσο η σπουδαιότητα του ελαιολάδου στη διατροφή αλλά και το επιχειρηματικό ενδιαφέρον που υπάρχει για το ελληνικό λάδι παγκοσμίως.

Ο συνδιοργανωτής της εκδήλωσης Φάνης Σπανός στην ομιλία του ανέφερε οτι:
"Το λάδι στην κορυφή της μεσογειακής διατροφικής πυραμίδας και ο πρωτογενής τομέας στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Στηρίζουμε τους παραγωγούς σε όλα τα επίπεδα και με όλες μας τις δυνάμεις!
Σε μια πολύ χρήσιμη ημερίδα που διοργανώσαμε με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βαθέως Αυλίδας για το λάδι και την ελιά, καταρτισμένοι ομιλητές μας υπευνθύμισαν πως ό,τι σπέρνεις, θερίζεις!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου