Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Φ. ΣΠΑΝΟΣ: "Στηρίζουμε τους παραγωγούς σε όλα τα επίπεδα και με όλες μας τις δυνάμεις!"

Μιά ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα για το λάδι και την παραγωγή του έγινε στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Ευβοίας.

Αναλύθηκαν τόσο η σπουδαιότητα του ελαιολάδου στη διατροφή αλλά και το επιχειρηματικό ενδιαφέρον που υπάρχει για το ελληνικό λάδι παγκοσμίως.

Ο συνδιοργανωτής της εκδήλωσης Φάνης Σπανός στην ομιλία του ανέφερε οτι:
"Το λάδι στην κορυφή της μεσογειακής διατροφικής πυραμίδας και ο πρωτογενής τομέας στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Στηρίζουμε τους παραγωγούς σε όλα τα επίπεδα και με όλες μας τις δυνάμεις!
Σε μια πολύ χρήσιμη ημερίδα που διοργανώσαμε με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βαθέως Αυλίδας για το λάδι και την ελιά, καταρτισμένοι ομιλητές μας υπευνθύμισαν πως ό,τι σπέρνεις, θερίζεις!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου