Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΝΩΜΗΣ_ΨΗΦΙΣΤΕ....

Το οικοπεδο ΔΑΡΙΓΚ αποτέλεσε διαχρονικά μείζον θέμα για για τον Δήμο Χαλκιδέων με εντάσεις και αντιπαραθέσεις!

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, παρά το γεγονός οτι το τίμημα στον πλειστηριασμό έπεσε στα 3.600 εκατ. ευρώ, δεν πήρε μέρος με αποτέλεσμα να το αποκτήσει η Τράπεζα Πειραιώς!

Η νέα Δημοτική αρχή που θα προκύψει βρίσκεται απέναντι σε μία μεγάλη πρόκληση....

Ποιά ειναι η δικιά σας άποψη; Ψηφίστε αριστερά στην πράσινη μπάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου