Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Υψηλή πολιτική ....με τα σκ@τ@ να τρέχουν σε δρόμους και θάλασσα!!!!

Μπορεί η κα Δήμαρχος Αιδηψού να ασχολείται με την "υψηλή πολιτική, αλλά και ραπτική" αλλά τα αντλιοστάσια του βιολογικού και ο βιολογικός ο ίδιος να μην δουλεύει εδώ και ..χρόνια!! Που πάνε τα ...σκ@τ@?
Αποκαλυπτική ηταν η συνέντευξη του Αντιπροέδρου του Δημοτικού συμβουλίου στο Ραδιο Ιστιαία και τον Γιάννη Τσελίκα για την κατάσταση που υπάρχει!
Ο Σπ. Σταματίου αποκαλύπτει και καταγγέλει οτι "η κατάσταση εχει φθάσει στο απροχωρητο, η Δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται για τα καυτά θέματα όπως ειναι η λειτουργία του βιολογικού και τα χαλασμένα αντλιοστάσια" αφού τα θέματα αυτά απτονται και της δημόσιας υγείας!!
Αλλά αυτά δεν ειναι για την Δήμαρχο που ασχολείται με διοργάνωση ημερίδων του τύπου "η γυναίκα στη δημόσια σφαίρα!!

Ακούει η Δνση Υγείας εδώ στη Χαλκίδα τις καταγγελίες να κάνει τους σχετικούς ελέγχους;

Ακούστε τις καταγγελίες στο Ράδιο Ιστιαία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου