ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Υψηλή πολιτική ....με τα σκ@τ@ να τρέχουν σε δρόμους και θάλασσα!!!!

Μπορεί η κα Δήμαρχος Αιδηψού να ασχολείται με την "υψηλή πολιτική, αλλά και ραπτική" αλλά τα αντλιοστάσια του βιολογικού και ο βιολογικός ο ίδιος να μην δουλεύει εδώ και ..χρόνια!! Που πάνε τα ...σκ@τ@?
Αποκαλυπτική ηταν η συνέντευξη του Αντιπροέδρου του Δημοτικού συμβουλίου στο Ραδιο Ιστιαία και τον Γιάννη Τσελίκα για την κατάσταση που υπάρχει!
Ο Σπ. Σταματίου αποκαλύπτει και καταγγέλει οτι "η κατάσταση εχει φθάσει στο απροχωρητο, η Δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται για τα καυτά θέματα όπως ειναι η λειτουργία του βιολογικού και τα χαλασμένα αντλιοστάσια" αφού τα θέματα αυτά απτονται και της δημόσιας υγείας!!
Αλλά αυτά δεν ειναι για την Δήμαρχο που ασχολείται με διοργάνωση ημερίδων του τύπου "η γυναίκα στη δημόσια σφαίρα!!

Ακούει η Δνση Υγείας εδώ στη Χαλκίδα τις καταγγελίες να κάνει τους σχετικούς ελέγχους;

Ακούστε τις καταγγελίες στο Ράδιο Ιστιαία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου