Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρχισαν τις διαγραφές!!!

Στην διαγραφή του Σταμάτη Γκάβαλη υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΟΔΕ προχώρησε η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση που περιέχει και την αιτιολογία έχει ως εξής:


"Ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 342/28-02-2019 απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, κ. Στυλιανού Κονταδάκη, έπειτα από σχετική εισήγηση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, διαγράφεται από μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. ο κ. Σταμάτης Γκάβαλης, υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΟ.Δ.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 1 του Κανονισμού Πειθαρχικής Δικαιοδοσίας της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας (Κ.Ε.Δ.), καθώς ο ανωτέρω, παρά τις γνωστές αποφάσεις του Κόμματος για πλήρη στήριξη του συνδυασμού του κ. Σπανού Φάνη για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά.

Την θέση του κ Γκάβαλη λαμβάνει ο κ. Βασίλης Μπαλτάς.
Κατόπιν τούτου και έπειτα και από την προηγηθείσα, υπ’αριθμ. 17/08-01-2019 απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού με την οποία τη θέση του παραιτηθέντος μέλους της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Ιωάννη Λαλανίτη έλαβε ο κ. Νικόλαος Παντελής, με απόφαση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας:

·         Ο κ. Δημήτριος Λάμπρου αναλαμβάνει αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας
·         Ο κ. Νικόλαος Παντελής αναλαμβάνει υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και
·         Ο κ. Βασίλειος Μπαλτάς αναλαμβάνει υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού &Δημοσίου Τομέα.

Συνοπτικά,η κατανομή των θέσεων ευθύνης της ΝΟΔ.Ε. Ευβοίας στα αιρετά μέλη της, έχει,πλέον, ως εξής:
Αντιπρόεδρος:
Αναστασίου Ιωάννης
Αντιπρόεδρος:

Λάμπρου Δημήτριος
Γραμματέας:
Περγοπούλου Ελένη
Ταμίας&Υπεύθυνηεκλογικήςετοιμότητας:
Ευαγγελοκώστα Βασιλική
Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού & επικοινωνίας και Γραφείο Τύπου:
Ψαρράκης Αθανάσιος
Υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού & δημοσίου τομέα:
Μπαλτάς Βασίλειος
Υπεύθυνοςτοπικής αυτοδιοίκησης:
Παντελής Νικόλαος
Υπεύθυνος παραγωγικώνφορέων:
Κωνσταντίνου Δημήτριος
Υπεύθυνη Γυναικείων θεμάτων & επιστημονικών φορέων:
Λιαμπότη Σοφία

 Από το Γραφείου Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου