Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΥΑΧ Ενταση για τα ..πεπραγμένα!! Τι έχουμε να ..ακούσουμε!!

Για μιά ακόμη φορά η ΔΕΥΑΧ και τα "κατορθώματα" των Διοικήσεων απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο, όμως η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να αρνείται μία συζήτηση για τα ...πεπραγμένα!!

Αφορμή της έντασης μιά αναφορά του Βασίλη Καθαροσπόρη για το χρέος των 11.000.000 ευρώ και για τα όσα συμβαίνουν εκεί!!

Ακούστε...Στή συνέχεια υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ του Δημάρχου και του συμβούλου της αντιπολίτευσης Β. Γουρνή για το θέμα, μέ τον Μπαντούνα να παρεμβαίνει και να λέει το εξής εκπληκτικό "αμα θέλετε να γίνει συζήτηση πρέπει να κλείσουμε τις ..πόρτες"!!
Αντιλαμβάνεται κανείς από τα ..μισόλογα τι έχει να ακουστεί!!!

Ακούστε τους διαλόγους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου