Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο γιατρός Παναγιώτης Παναγιωτάκος

Υποψήφιος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη, ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, θα είναι τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο γιατρός Παναγιώτης Παναγιωτάκος.
Ο Παναγιώτης Παναγιωτάκος ασκεί το λειτούργημα του γιατρού από το 1998 στην Δροσιά και παράλληλα είναι και μέλος της Ελληνικής διαβητολογικής εταιρίας και του Ελληνικού Ιδρύματος καρδιολογίας ΕΛΙ. ΚΑΡ. Ταυτόχρονα, εξαιτίας της αγάπης του για τον αθλητισμό έχει διατελέσει πρόεδρος επί μια 10ετία του ποδοσφαιρικού σωματείου ΑΠΚΟ η Δροσιά καθώς και αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΣ Ευβοίας για δυο τετραετίες.

«Το αρχαίο γνωμικό νους υγιής εν σώματι υγιεί αποτελεί μια από τις γνωστότερες παγκοσμίως φράσεις. Ο τόπος μας, ο Δήμος Χαλκιδέων είναι ένας τόπος που διαθέτει όλα τα εχέγγυα ώστε να αναπτύξει σειρά υποδομών πολιτισμού και αθλητισμού.

Ερχόμενος καθημερινά σε επαφή με δεκάδες συμπολίτες μας αντιλαμβάνομαι, ότι ο διευρυμένος Δήμος Χαλκιδέων χρειάζεται άμεσα ΛΥΣΕΙΣ σε σειρά ζητημάτων. Ύστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη και να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Σκοπός μας το συλλογικό όραμα όλων των συμπολιτών μας να μετουσιωθεί σε πράξεις με σκληρή δουλειά».

Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου