Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

ΟΛΝΕ Εχασαν 1.000.000ευρώ από την ΛΑΡΚΟ!! Τώρα πόσα έχετε ταμείο κυρ Ανδρέα;

Εκδικάστηκε η προσφυγή της ΛΑΡΚΟ κατά του ΟΛΝΕ για το 1.000.000 ευρώ που είχε δεσμεύσει ο Οργανισμός για τα .."λιμανιάτικα"!

Ενα ποσό που ο ΟΛΝΕ .."εμφάνιζε"(sic!) στον ισολογισμό του για να δείχνει κέρδη, ενώ η πραγματικότητα στο ταμείο του ΟΛΝΕ ήταν διαφορετική.


Πρίν λίγο καιρό ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ είχε δηλώσει οτι "Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία χρήσης έτους 2017 παρουσιάζεται θεαματική βελτίωση στα καθαρά αποτελέσματα από καθαρή ζημία 123.934€ το οικονομικό έτος 2016 σε καθαρά κέρδη 1.228.723€."

Τώρα πλέον ο Ανδρ. Παπανδρέου πρέπει να προβεί στην διαγραφή του ποσού και να εμφανίσει την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΟΛΝΕ!

Ενώ η Διοίκηση του Οργανισμού έχει αδιαφορήσει πλήρως να διεκδικήσει τα ...λιμανιάτικα της ΣΟΓΙΑ και της ΑΓΕΤ Αλιβερίου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου