ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΟΛΝΕ Εχασαν 1.000.000ευρώ από την ΛΑΡΚΟ!! Τώρα πόσα έχετε ταμείο κυρ Ανδρέα;

Εκδικάστηκε η προσφυγή της ΛΑΡΚΟ κατά του ΟΛΝΕ για το 1.000.000 ευρώ που είχε δεσμεύσει ο Οργανισμός για τα .."λιμανιάτικα"!

Ενα ποσό που ο ΟΛΝΕ .."εμφάνιζε"(sic!) στον ισολογισμό του για να δείχνει κέρδη, ενώ η πραγματικότητα στο ταμείο του ΟΛΝΕ ήταν διαφορετική.


Πρίν λίγο καιρό ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ είχε δηλώσει οτι "Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία χρήσης έτους 2017 παρουσιάζεται θεαματική βελτίωση στα καθαρά αποτελέσματα από καθαρή ζημία 123.934€ το οικονομικό έτος 2016 σε καθαρά κέρδη 1.228.723€."

Τώρα πλέον ο Ανδρ. Παπανδρέου πρέπει να προβεί στην διαγραφή του ποσού και να εμφανίσει την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΟΛΝΕ!

Ενώ η Διοίκηση του Οργανισμού έχει αδιαφορήσει πλήρως να διεκδικήσει τα ...λιμανιάτικα της ΣΟΓΙΑ και της ΑΓΕΤ Αλιβερίου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου