ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Παγώνης στο Ράδιο1 "Χύθηκε πολύ μελάνη για τη συνεργασία με τον Γ. Μπάκα" (ακούστε)

Ο Χρήστος Παγώνης με παρέμβασή του στο Ράδιο1 98.1 και την εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου σχετικά με σχόλιο που έκανε ο δημοσιογράφος για τη σύμπραξη με το συνδυασμό του Γιάννη Μπάκα είπε μεταξύ άλλων...
"Χύθηκε πολύ μελάνη και έγιναν πολλές κουβέντες για τη συνεργασία με το συνδυασμό του Γιάννη Μπάκα. Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε. Ενώσαμε τις δυνάμεις και δεν είναι αρνητικό είναι θετικό. Έχω εισπράξει μόνο θετικό κλίμα από την κοινωνία και το ζητά η ίδια η κοινωνία. Δεν είναι κάτι που πρέπει να επικριθεί. Σε κεντρικό επίπεδο γίνονται μετακινήσεις και στην περιφέρεια συνδέονται δυνάμεις. Έχουμε τις αφετηρίες μας τις σκέψεις πως μπορεί να αναπτυχθεί η οικονομία μας. Διαπιστώσαμε συμφωνία αντιλήψεων και προχωράμε μαζί. Δεν θέλω κανέναν να είναι υπό. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να πάμε το δήμο πιο μπροστά, είναι απαίτηση της Δημοκρατίας να υπάρξουν αυτές οι συναινέσεις,τόνισε ο Χρήστος Παγώνης."

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου