Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Παγώνης στο Ράδιο1 "Χύθηκε πολύ μελάνη για τη συνεργασία με τον Γ. Μπάκα" (ακούστε)

Ο Χρήστος Παγώνης με παρέμβασή του στο Ράδιο1 98.1 και την εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου σχετικά με σχόλιο που έκανε ο δημοσιογράφος για τη σύμπραξη με το συνδυασμό του Γιάννη Μπάκα είπε μεταξύ άλλων...
"Χύθηκε πολύ μελάνη και έγιναν πολλές κουβέντες για τη συνεργασία με το συνδυασμό του Γιάννη Μπάκα. Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε. Ενώσαμε τις δυνάμεις και δεν είναι αρνητικό είναι θετικό. Έχω εισπράξει μόνο θετικό κλίμα από την κοινωνία και το ζητά η ίδια η κοινωνία. Δεν είναι κάτι που πρέπει να επικριθεί. Σε κεντρικό επίπεδο γίνονται μετακινήσεις και στην περιφέρεια συνδέονται δυνάμεις. Έχουμε τις αφετηρίες μας τις σκέψεις πως μπορεί να αναπτυχθεί η οικονομία μας. Διαπιστώσαμε συμφωνία αντιλήψεων και προχωράμε μαζί. Δεν θέλω κανέναν να είναι υπό. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να πάμε το δήμο πιο μπροστά, είναι απαίτηση της Δημοκρατίας να υπάρξουν αυτές οι συναινέσεις,τόνισε ο Χρήστος Παγώνης."

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου