Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος κάνει ...αγωγές στον εαυτό του!!!

Το είδαμε και αυτό! Δήμαρχος να καταθέτει αγωγή στον ...εαυτό του και να ζητά χρήματα!!

Ο λόγος για τον Δήμαρχο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Αννας Χρήστο Καλυβιώτη που ζητά να του καταβάλει ο Δήμος 7.500 ευρώ που είχε βάλει από την τσέπη του για να πληρωθούν καύσιμα του Δήμου!!
Καί παρά το γεγονός οτι η πρώτη αγωγή κρίθηκε ως απαράδεκτη και απορρίφθηκε ο Δήμαρχος επανέρχεται με νέα αγωγή η οποία θα απορριφθεί εκ νέου.
Ο λόγος είναι ότι αυτή η ενέργεια "δεν επιτρέπεται και συνεπώς δεν αναγνωρίζεται βάσει νόμου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου