Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Κόβουν από κοινού την πίτα αύριο στη Χαλκίδα

Οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια του Επιμελητηρίου Ευβοίας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ευβοίας, της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ευβοίας με την ευκαιρία του νέου έτους, σας προσκαλούν στην κοινή εκδήλωση κοπής πίτας, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00.
 Η εν λόγω Συνδιοργάνωση αποδεικνύει έμπρακτα, το πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας από το οποίο εμφορείται ο παραγωγικός κόσμος της Ευβοίας. Στην εκδήλωση κοπής πίτας, το Επιμελητήριο Ευβοίας θα επιβραβεύσει την προσφορά στην Ευβοϊκή επιχειρηματική δραστηριότητα. Η παρουσία σας θα αποτελέσει για εμάς ιδιαίτερη χαρά και τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου