Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος με το Χρήστο Παγώνη ο Ιωάννης Γκιούσης

Χρήστος Παγώνης: Με χαρά ανακοινώνουμε μία ακόμα προσθήκη στον συνδυασμό μας, τον κ. Γκιούση Ιωάννη.Ο κ. Γκιούσης έχει γεννηθεί στην Χαλκίδα και μεταξύ άλλων, είναι κάτοχος διπλώματος Αμυντικής Οδήγησης || από το 2006.
Ήταν Ανθυπολοχαγός των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων το διάστημα 1991-1997 και αργότερα υπήρξε για δύο χρόνια στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας.
Επιπλέον, είναι ενεργό μέλος της ελληνικής ομάδας διάσωσης (ΕΟΔ).
Συνεχίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου