Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

80% κάτω ο τζίρος των καταστημάτων εστίασης από τους ελέγχους για το κάπνισμα!

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ημέρες οι καταστηματάρχες της Χαλκίδας, μετά την βροχή προστίμων για το κάπνισμα, εξ αιτίας των εκτεταμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται.

Οι καφετέριες είναι άδειες, τα ουζερί επίσης, ενώ το ίδιο ισχύει για τις ταβέρνες αλλά και τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.
Η κίνηση στα καταστήματα έχει περιοριστεί, αφού οι καπνιστές προτιμούν να καθίσουν στο σπίτι τους παρά να βγουν έξω χωρίς να έχουν την δυνατότητα να καπνίσουν, ενώ ο τζίρος των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο της εστίασης έχει μειωθεί δραματικά.
Ωστόσο, ο Νόμος είναι Νόμος και πρέπει να τηρείται, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για επιλεκτική εφαρμογή του. Από την άλλη πλευρά όμως, πρέπει να δοθεί η δυνατότητα, σε όσους καπνίζουν να μπορούν να συναθροίζονται σε χώρους όπου επιτρέπεται το κάπνισμα, όπως επίσης και στους μη καπνίζοντες να επιλέγουν τους δικούς τους χώρους, χωρίς καπνό.
Αυτό δεν γίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, οπότε, μάλλον ο αντικαπνιστικός Νόμος χρειάζεται προσαρμογή ώστε οι καταστηματάρχες να επιλέξουν το κοινό τους και οι πολίτες επίσης να έχουν την δυνατότητα επιλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου