Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Επίσημη "Πρώτη" για τον συνδυασμό "Χαλκίδα για όλους - Τάσος Καλαθέρης"

Στο αμφιθέατρο της περιφέρειας έγινε σήμερα η παρουσίαση του συνδυασμού "Χαλκίδα για όλους - Τάσος Καλαθέρης".
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, οι βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου Ακριώτης Γιώργος, Αποστόλου Βαγγέλης, Τάσος Πρατσόλης, Ο Γ.Γ. προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο προεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρέας Παπανδρέου, και ο συντονιστής της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Σιόλιας .

Ο υποψήφιος για Δήμαρχος στον δήμο Χαλκιδέων Τάσος Καλαθέρης ανέπτυξε τις θέσεις και τα οράματα του συνδυασμού για ένα δήμο που δεν θα αρκείται σε αυτά που του δίνουν αλλά θα διεκδικεί και θα παίρνει αυτά που πραγματικά του ανήκουν για το καλό των πολιτών.

Τέλος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ένα ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει ανθρώπους της δουλειάς, της επιστήμης και του πολιτισμού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου