ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Επίσημη "Πρώτη" για τον συνδυασμό "Χαλκίδα για όλους - Τάσος Καλαθέρης"

Στο αμφιθέατρο της περιφέρειας έγινε σήμερα η παρουσίαση του συνδυασμού "Χαλκίδα για όλους - Τάσος Καλαθέρης".
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, οι βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου Ακριώτης Γιώργος, Αποστόλου Βαγγέλης, Τάσος Πρατσόλης, Ο Γ.Γ. προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο προεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρέας Παπανδρέου, και ο συντονιστής της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Σιόλιας .

Ο υποψήφιος για Δήμαρχος στον δήμο Χαλκιδέων Τάσος Καλαθέρης ανέπτυξε τις θέσεις και τα οράματα του συνδυασμού για ένα δήμο που δεν θα αρκείται σε αυτά που του δίνουν αλλά θα διεκδικεί και θα παίρνει αυτά που πραγματικά του ανήκουν για το καλό των πολιτών.

Τέλος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ένα ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει ανθρώπους της δουλειάς, της επιστήμης και του πολιτισμού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου