Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Επίσημη "Πρώτη" για τον συνδυασμό "Χαλκίδα για όλους - Τάσος Καλαθέρης"

Στο αμφιθέατρο της περιφέρειας έγινε σήμερα η παρουσίαση του συνδυασμού "Χαλκίδα για όλους - Τάσος Καλαθέρης".
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, οι βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου Ακριώτης Γιώργος, Αποστόλου Βαγγέλης, Τάσος Πρατσόλης, Ο Γ.Γ. προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο προεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρέας Παπανδρέου, και ο συντονιστής της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Σιόλιας .

Ο υποψήφιος για Δήμαρχος στον δήμο Χαλκιδέων Τάσος Καλαθέρης ανέπτυξε τις θέσεις και τα οράματα του συνδυασμού για ένα δήμο που δεν θα αρκείται σε αυτά που του δίνουν αλλά θα διεκδικεί και θα παίρνει αυτά που πραγματικά του ανήκουν για το καλό των πολιτών.

Τέλος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ένα ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει ανθρώπους της δουλειάς, της επιστήμης και του πολιτισμού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου