Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ "Κουμπωμένος..." ο Νίκος Γουρνής

Τις τελευταίες κινήσεις ..στρατηγικής εξετάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής αφού καθε λίγο και λιγάκι αλλάζουν τα δεδομένα.

Συνδυασμοί ..πάνε και έρχονται που αλλάζουν εν μέρει κάποια δεδομένα, αφού κανείς δεν γνωρίζει πόσοι θα φθάσουν στην ...εκκίνηση μαζί με τον Γουρνή για να κάνει κάποιες προβλέψεις!!
Πάντως ο Γουρνής έχει ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του και κρατάει κάποιες θέσεις για λόγους στρατηγικής, εν αντιθέσει με τους άλλους συνυποψηφίους του που έχουν ανακοινώσει από ..ελάχιστους εως κανένα!!
Οι εκλογές στην Ερέτρια έχουν οντως ..ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου