ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ "Κουμπωμένος..." ο Νίκος Γουρνής

Τις τελευταίες κινήσεις ..στρατηγικής εξετάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής αφού καθε λίγο και λιγάκι αλλάζουν τα δεδομένα.

Συνδυασμοί ..πάνε και έρχονται που αλλάζουν εν μέρει κάποια δεδομένα, αφού κανείς δεν γνωρίζει πόσοι θα φθάσουν στην ...εκκίνηση μαζί με τον Γουρνή για να κάνει κάποιες προβλέψεις!!
Πάντως ο Γουρνής έχει ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του και κρατάει κάποιες θέσεις για λόγους στρατηγικής, εν αντιθέσει με τους άλλους συνυποψηφίους του που έχουν ανακοινώσει από ..ελάχιστους εως κανένα!!
Οι εκλογές στην Ερέτρια έχουν οντως ..ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου