Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ "Κουμπωμένος..." ο Νίκος Γουρνής

Τις τελευταίες κινήσεις ..στρατηγικής εξετάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής αφού καθε λίγο και λιγάκι αλλάζουν τα δεδομένα.

Συνδυασμοί ..πάνε και έρχονται που αλλάζουν εν μέρει κάποια δεδομένα, αφού κανείς δεν γνωρίζει πόσοι θα φθάσουν στην ...εκκίνηση μαζί με τον Γουρνή για να κάνει κάποιες προβλέψεις!!
Πάντως ο Γουρνής έχει ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του και κρατάει κάποιες θέσεις για λόγους στρατηγικής, εν αντιθέσει με τους άλλους συνυποψηφίους του που έχουν ανακοινώσει από ..ελάχιστους εως κανένα!!
Οι εκλογές στην Ερέτρια έχουν οντως ..ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου