Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Σύγκλιση της Εβδομάδας Υγείας του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και του σχεδίου δράσης της ΝΔ για την υγεία»

Το σχέδιο δράσης της για τον τομέα της Υγείας ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία  δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο σε ειδική εκδήλωση. 

Οι βασικοί άξονες που παρουσιάστηκαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται , πως συγκλίνουν με τις προτάσεις που παρουσίασε ήδη από την προηγούμενη  εβδομάδα το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ μέσω της «Εβδομάδας Υγείας».
Το ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ πιστό στην αρχή, πως μόνο μέσω της συνεργιών και της ευγενούς συνεργασίας μπορούν να αλλάξουν τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας υπογραμμίζει, ότι μακριά από κομματικές παρωπίδες η ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση οφείλει να προχωρά σε πρωτοβουλίες, να προωθεί τη συνεργασία, και να συμπράττει με  φορείς του κεντρικού κράτους με μοναδικό κίνητρο την εξυπηρέτηση του συλλογικού συμφέροντος.
« Η  υγεία δεν αποτελεί αγαθό για μία ελιτίστικη ομάδα, αλλά αγαθό για κάθε συνάνθρωπό μας .Ως ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα, που πιστεύει και το αποδεικνύει ότι η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μένει αμέτοχη στα κεντρικά ζητήματα, χαιρετίζουμε κάθε κίνηση ανεξαρτήτως κομματικού χρωματισμού,  που προσπαθεί να συμβάλει στην βελτίωσης του βιοτικού μας επιπέδου. Στα πλαίσια αυτά, θεωρούμε και ότι  το σχέδιο δράσης της Νέας Δημοκρατίας, ενός μεγάλου κοινοβουλευτικού κόμματος,  είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς στοχεύει στην αναβάθμιση της δημόσιας υγείας με στόχο την εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών περίθαλψης σε όλες τις δημόσιες δομές Υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων.
Καταλήγοντας ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος επισήμανε, ότι η ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική ομάδα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ είναι επί της ουσίας έτοιμη να συνεργαστεί με κάθε δημοκρατικό κόμμα και φορέα κεντρικής διοίκησης με μοναδική δέσμευση την προώθηση  άμεσων και αποτελεσματικών ΛΥΣΕΩΝ για το κοινό συμφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου