Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

ΑΓΡΟΤΕΣ Κ. ΕΥΒΟΙΑΣ Πέντε μήνες ..ανικανότητας και αδιαφορίας!!

Απρακτοι έφυγαν οι αγρότες από το Δημαρχείο Λίμνης οπου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Καλυβιώτη και τον Κελαιδίτη!!

Δήμος και Περιφέρεια με δικαιολογίες προσπάθησαν να καλύψουν την ανικανότητα τους στην διεκπεραίωση των αιτημάτων των αγροτών σχετικά με τις αποζημιώσεις και τις αποκαταστάσεις των ζημιών από τις πλημμύρες!!

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου...

"Την Τετάρτη 20/2/2019 πραγματοποιήσαμε με τα αγροτικά μας μηχανήματα αγωνιστική κινητοποίηση στο Δημαρχείο στη Λίμνη για τα δίκαια αιτήματά μας σχετικά με τις αποζημιώσεις και την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες.


Ζητήσαμε και πραγματοποιήσαμε συνάντηση με το Δήμαρχο, ενώ την περιφέρεια εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κελαϊδίτης, με σκοπό να πάρουμε δεσμέυσεις για τα αιτήματά μας.

Αυτά που μας απάντησαν ήταν …ουδέν νεότερο…

Με τον Δήμαρχο να μας απαντάει ότι δεν έχει στείλει ακόμα τις αιτήσεις των αποζημιώσεων που έχουν συγκεντρωθεί από τους πληγέντες γιατί δεν έχει υπαλλήλους…

Με τον περιφερειακό σύμβουλο να μας λέει ότι τώρα θα σταλούν κλιμάκια για την καταγραφή των ζημιών σε δρόμους, ποτάμια και σούδες…

ΑΙΣΧΟΣ!
Έχουν περάσει 5 μήνες και δεν έχουν δρομολογηθεί ούτε τα αυτονότητα για να προστατευτεί το βιος μας, οι περιουσίες μας, η ίδια μας η ζωή από τα καιρικά φαινόμενα.
Αντίστοιχη αντιμετώπιση έχουμε και από την κυβέρνηση που έχει αποζημιώσει τις καταστροφές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο μόνο κατά 70% και όσοι συνάδελφοί μας αδυνατούν να πληρώσουν τον ΕΛΓΑ δεν έχουν πάρει δεκάρα τσακιστή…
Την ίδια στιγμή σέρνει σε δίκες τους συναδέλφους μας που βγήκαν στα μπλόκα του αγώνα, αρνούμενη να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας, που είναι αιτήματα για την επιβίωσή μας.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματά μας
Μόνο με τη διεκδίκηση και τον αγώνα μας, μαζί με τους εργαζόμενους, τους κατοίκους, τους νέους της περιοχής, μπορούμε να κατακτήσουμε τα δικαιώματά μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!
Διεκδικούμε:
  • Την αποκατάσταση από την πλημμύρα του Σεπτέμβρη και αποζημιώσεις στο 100% χωρίς όρους και προϋποθέσεις
  • Την αποκατάσταση των δασικών και αγροτικών δρόμων, καθαρισμό και διάνοιξη ποταμιών, σούδες κα. Που έχουν κλείσει τα χωράφια μας και δε θα μπορούμε σε λίγο να καλλιεργήσουμε!
  • Την άμεση μελέτη και υλοποίηση αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων, σύγχρονο οδικό δίκτυο!"
 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου