Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ Και άλλος πηδάει από το μισοβυθισμένο καράβι "ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ"!! Γιατί;

Πρόθεση ανεξαρτοποίησης εξέφρασε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ο Ιωάννης Αλεξανδρής.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της Δημάρχου ζήτησε από την Δήμαρχο "να ανακοινώσει ενώπιον του συμβουλίου ποιοί έχουν λάβει αναδρομικές αμοιβές από τον Δήμο, και ποιός/οι έχουν καταθέσει θετικά υπέρ των αναδρομικών διεκδικήσεων".
Ο Ι. Αλεξανδρής ζήτησε από την Δήμαρχο να καταθέσει στο επόμενο συμβούλιο ολα τα σχετικά έγγραφα, ενώ την προειδοποίησε οτι "αν δεν γίνει αυτό θα ανεξαρτοποιηθεί"!!
Σύμφωνα με πληροφορίες "η Δήμαρχος έχει εκχωρήσει θετικές βεβαιώσεις πρός όσους διεκδικούν αναδρομικές χρηματικές απολαβές από τον Δήμο"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου