ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ Και άλλος πηδάει από το μισοβυθισμένο καράβι "ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ"!! Γιατί;

Πρόθεση ανεξαρτοποίησης εξέφρασε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ο Ιωάννης Αλεξανδρής.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της Δημάρχου ζήτησε από την Δήμαρχο "να ανακοινώσει ενώπιον του συμβουλίου ποιοί έχουν λάβει αναδρομικές αμοιβές από τον Δήμο, και ποιός/οι έχουν καταθέσει θετικά υπέρ των αναδρομικών διεκδικήσεων".
Ο Ι. Αλεξανδρής ζήτησε από την Δήμαρχο να καταθέσει στο επόμενο συμβούλιο ολα τα σχετικά έγγραφα, ενώ την προειδοποίησε οτι "αν δεν γίνει αυτό θα ανεξαρτοποιηθεί"!!
Σύμφωνα με πληροφορίες "η Δήμαρχος έχει εκχωρήσει θετικές βεβαιώσεις πρός όσους διεκδικούν αναδρομικές χρηματικές απολαβές από τον Δήμο"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου