Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Θα επαναλάβει το .."θαύμα" του '14 ο Παγώνης;

Εχοντας στο μυαλό του το σχέδιο της ανατροπής του 10% το 2014, ευελπιστεί να το πετύχει και την Κυριακή!

Βέβαια υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες τότε απ ότι σήμερα...
Πρώτον η Νέα Δημοκρατία είναι στα πάνω της απ ότι το 2014!
Δευτερον δεν υπάρχουν στην παράταξη οι Καθαροσπόρης και Ζλακώνη που με "χειρουργικές ενέργειες" έφεραν τα πάνω κάτω!
Είναι προφανές οτι ο Παγώνης και το επιτελείο του θα επιχειρήσουν να αναπροσαρμόσουν την εκλογική τακτική του τότε με το σήμερα και να εισάγουν νέα δεδομένα με στόχο την ανατροπή μιας μικρότερης διαφοράς (6,5%) από τότε!
Το αν ξαναπετύχει η συνταγή θα το δούμε σύντομα.....
Μέχρι τότε, υπομονή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου